GeboortekaartjesHet krijgen van kinderen is 1 van de hoogtepunten in een mensenleven.

Er moet voordat het kindje geboren wordt veel geregeld worden, één van die dingen is natuurlijk de geboortekaartjes uitzoeken.

Bij ons kunt u de boeken met geboortekaartjes in ongedwongen sfeer inzien. Er is voor ieder wat wils, exclusieve kaarten, ouderwetse, oud hollandse kaarten maar ook moderne en eigentijdse kaarten. Het is uiteraard mogelijk de boeken mee naar huis te nemen, mocht u er toch niet uitkomen. Wij werken met boeken van de volgende leveranciers: Family Cards, Belarto, Knoelie, Buromac, Regalb.
Uiteraard maken wij ook zelf ontworpen kaarten, klikt u hier om naar de pagina te gaan.

Standaardkaart gekozen uit collectie

De kosten van de geboortekaartjes gekozen uit de standaardcollectie variëren nogal, u kunt kiezen voor een goedkoop of een duur kaartje, wat wel vast staat zijn onze zet- en drukkosten, hieronder hebben wij deze voor u afgedrukt.

De standaardprijzen variëren per kaartje, de zet- en drukprijzen zijn alsvolgt:

Eénzijdig in zwart      € 57,50
tweezijdig in zwart    € 97,50
Extra voor 1 pmskleur i.p.v. zwart    + € 25,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Uiteraard is het ook mogelijk uw kaarten te bestellen zonder dat u bij ons de boeken inziet. Hieronder staan enkele links van leveranciers waar wij mee samenwerken, door het klikken op de link komt u in de webshop terecht.

Hier kunt u proefkaartjes bestellen en eventueel een bestelling plaatsen, wij zullen deze dan voor u produceren en naar u versturen.

In de maanden juni, juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten. Andere maanden op afspraak.Geboortekaartjes.FamilyCards.nl
verkopers logo belarto
logo buromac

© Drukkerij Labor Vincit 2018       Nieuwe Rijn 83-84, 2312 JK  Leiden, 071-5124807